Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin taçı sıra, yangın kapıları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kabil sair yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Yapı yüreki yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve emniyetli bir şekilde boşaltma edilmelerini esenlar ve acil durumlarda yangın emniyetliğini artırır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Özellikle duyarlı ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın Yangın kapısı istanbul bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüce olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Kaçış yollarının diğer kat ve sair mekanların dâhilinden geçerek korunmuş alana erişmesina ruhsat verilmelidir. Kaçış yollarının Yangın Kapısı ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa oluşturulan kapılarının vâsiliği 120 cm’den az olmamalı; bu kapılar içeriden hariçya dosdoğru kilitsiz olarak açılmalı ve otomatik olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en azca 120 dakika olacak şekilde dokumalmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık Yangın Kapısı Fiyatları göstermektedir. Bedelı etkileyen üs faktör bapnın nâre dayanıklılık seviyesidir. Bu ode peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page